Toimitusehdot

Maksutavat

Tilisiirto/ EU tilisiirto (suosituin EU:ssa)

Voit tilata tuotteita EU tilisiirrolla (IBAN/BIC maksu).Tee tilaus normaaliin tapaan Hopeakorupistessa , mutta valitse kassalla maksutavaksi 'Tilisiirto'. Saat tilauksen  maksutiedot myös sähköpostilla meille ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.
Laitamme tilauksen käsittelyyn vasta kun tilauksen loppusumma näkyy tilillämme.

PayPal maksu

Voit maksaa PayPal maksulla jos sinulla on PayPal- tili.

Toimitus

Postikulut Suomeen 3.00 €. HUOM! Ostamalla useampia tuotteita maksat vain yhdet toimituskulut.

Jokainen tilaus käsitellään/valmistetaan erikseen, eli saatavina ovat kaikki koot.

Tavaranlähetys tapahtuu kaksi kertaa viikossa. Lähetamme tilaukset 2-4 työpäivää maksusuorituksen jälkeen. Toimitus Suomeen on n. 5-8 työpäivää. Paketti lähetetään kirjattuna kirjeenä eli se sisältää seurantakoodin. Kuin olemme postittaneet paketin ilmoitamme asiakaille seurantakoodin, jolla hän voi  seurata lähetuksen kulkua Suomen postin sivuilla (www.posti.fi). Mukaan ei tule tullimaksuja, ALV tai muita vastaavia kuluja. 

Vaihto- ja palautusoikeus

Jos sinulle on lähetetty väärä tuote, tuote on viallinen tai et ole tyytyväinen tuotteeseen, otathan meihin yhteyttä  info@hopeakorupiste.eu viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksista ja vaihdoista sovitaan tapauskohtaisesti.

Tietosuojakäytäntö

Hopeakorupiste kunnioittaa Internet-käyttäjien yksityisyyttä. Olemme tietoisia siitä, että henkilötietojesi luottamuksellinen käsittely on hyvin tärkeää ja käytämme niitä ainoastaan tilausten käsittelyyn. Emme luovuta henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle.

»Meistä »Toimitusehdot »Yhteydenotto »Oma tili »Huuto.net

Copyright 2012 hopeakorupiste.eu